Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz Dluinet #44776 üzenetére

    Miért alja!? Én szinte csak azt használok és nem kis mennyiségben... (10-20db minimum használatban van) kb. mindenhol... ismerősöknek / családtagoknak is ezt ajánlom - ezt veszem, stb. egy ~50db kártya az elmúlt mittudomén 5-10év alatt nálam volt / nálam van / rajtam keresztül került a gazdához, sosem volt gond velük! (ám állítólag - elvileg a legtöbb ilyen kártyát - Kingston élettartam garanciával árulják, azaz cserélik, ha szar és eredeti, de csomagolás megvan, stb. szerencsére még nem kellett igénybe vennem, de ez is lehet pluszpont, bár sztem már minden microSD-t így árulják, mert olyan alacsony a meghibásodási arányuk, hogy ha 1-2 még be is fuccsol 1000db-ból megéri a gyártónak!)

    Fotómasina - Canon 600D (4-6db 32GB váltogatva)
    Videokam - Samsung R10
    Sport kam - SJ1000 & SJ3000 Wifi & SJ4000 & SJ4000 WiFi
    Tablet - Samsung Galaxy Tab2
    Mobil, stb.stb.stb. még sorolhatnám... Sosem hagyott cserben, sosem vesztek el adataim (mondom ezt 10+év után)... ellenben eredeti Samsung - Sandisk - Philips - NoName kártyákkal!

    Kicsit drágább szokott lenni a Kingston, de én megbízok benne nagyon...

    Viszont nem tudom az elmúlt 1-2hónapba rendeltem egyenként 3db Kingston 32GB C10-es sinced-től, de sajnos csak 2-t kaptam, meg (mivel regisztrálatlanul küldi), de pont tegnapelőtt indítottam ügyet ebay-en, ma meg már megis kaptam a refund igényemet... szóval továbbra is csak ajánlani tudom!

    Eredetit küld - gyorsan és jót, ha véletlenül nem kapod meg, akkor meg refundol! Szóval egy rossz szavam nem lehet rá! Sem a Kingston kártyáira...

    Ha parázol a kínai távolság miatt, akkor ott a mymemory.co.uk Anglia-ból kicsit drágábban, de még mindig olcsóbb, mint itthon az ARIJUST-os kártyák...
    Az is ajánlott... általában még gyorsabban is megjön, mint Kínából, de ez érthető...
    Anglia: ~1hét
    Kína: ~2-4hét

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák