Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz LámaZ #54694 üzenetére

    Vatera jutalékos... 6% és 9Ft feltöltési díj
    OLX ingyenes, de csalók melegágya...
    Jofogas legalább csak saját képet enged felrakni... "studiófotót nem", de épp ezért kevesebb termék is van fent... (tapasztalat, alig engedte felrakni a saját fényképemmel... mert "studió körülmények között" fotóztam és "netről lelopott képnek" nézte a moderátor 3x-osan is, aztán csináltam egy számomra az én szememmel "igénytelen mobilos képet" a termékről, azzal felengedte rakni)

    De az OLX keresője jobb... most a OLX-et a Jofogas felvásárolta... szóval marad 2 alternatíva a magyar piacon... vagy a vatera (ami "fizetős") vagy a jofogas, ami meg úgy szar ahogy van, már bocsánat...
    Egyszóval most lesz vagy a fizetős vatera vagy a szar jofogás

    Egyedül most ez a Háztól-házig szolgáltatásuk jó, mert olyan mint az utánvétel... még házhoz is jön a futár... és ha nem veszik át... ingyen visszahozza! Szemben a posta mínusz magas utánvétel díja! (-2-3E Ft alaphangon, ha nem veszi át a kedves vevő... és nemszokták, mert ha bocs nincs pénzem rá... olyan szinten pénzügyi analfabéta emberek léteznek... nemhogy a fizetésüket nem tudják beosztani, felmérni az igényeket, mire futja... de még 100%-os hitellel gazdaálkodnak...azaz ha keres 150E-t 300E-t költ el... és csodálkozik - panaszkodik, hogy nincs pénze... és nem ezt nem a megélhetésre veszik fel... "luxuscikkekra" nagyobb tévé - jobb mobil, stb. 100E Ft / fő-ból szűkösen, de meglehet azért élni közösen megosztva a költségeket, de nem a magyar az nagyol és tovább nyújtózkodik, mint a takarója ér)

    1milliárdos reklámról meg... volt sok cikk most... OLX VS JOFOGAS... több milliárdot költöttek reklámra/marketingra várva melyik tör meg hamarabb... végül a jofogás nyert.... pontosabban bartell - felolsztották az európai / magyar piacot piacot! A magyar piacot a jofogas kapta meg!
    (de 1milliárdot költöttek marketingra, míg a bevételük csak pár tízmillió volt... pont ezért... megamúgy is az OLX a vaterás allegroup tulajdona, így van ott bőven lóvé... amennyi jutalékot onnan beszednek 1hónap alatt - vígan futja reklámra... ahogy az egész vatera-teszvesz-olx-arukereso.hu, meg egyebek is az allegroup alá tartoznak)

    Én utánvétellel vagy 10éve nem adok fel semmit... még régen nem volt elterjedt az egész bankszámla használat - előre utalás...

    Meg igen, a vatera az értékelések miatt "jó"... az olx, meg ezért szar!
    (ám az olx asszem jelzi a regisztráció dátumát az eladóknak... de csak friss regeseket látok folyton a "jó ajánlatoknál" és csak postáznak valami faluból... egyszóval mind csaló)

    Aprós oldalaknak pont a személyes kontaktus / találkozó - fizetés a lényeg... szemben egy ebay Kínából PayPal-al... vagy vatera előre utalással! (mert itt vevői szempontból leellenőrizhető az adott eladó)

    De egyébként én sem utalnék előre olyannak, akinek nincs visszajelzése... szal olx-es eladó kizárva... ott max. személyes átvétel, de ahogy írtam az apróhirdetési oldalak erre vannak kitalálva, hogy ha pl. a körzetedbe van eladó szekrény, akkor azt te megtudd venni, pl. Bp. VII.ker eladó - BP.VII.ker vevő, ott nem a postázás a módi... erre figyelmeztet is a rendszer, amikor kérdezel pl. olx-en! Hogy soha ne utalj előre! okkal... sok a csaló! De amúgy tényleg bevezethetnének egy értékelés rendszert... bár mostmár felesleges, mert beolvad a jofogasba az egész.... akkor a jofogasnak érdemes lenne értékelés rendszert csinálniuk

    Vagy itt ph apró-n is van visszajelző rendszer...

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák