Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz Turbobacsi #54938 üzenetére

    Ha a feladó kártalanított, akkor mit vártál!? Hogy a posta majd még fizet puszi plusz pár ezret!? O.o

    Komolyan nem értelek titeket... vagy 20x 20-an - "tapaszaltabb postázok" leírták / leírtuk, hogy a posta a feladóval áll "jogviszonyba", így elveszés esetén ő tud reklamálni, őt illeti a kártérítés... (aztán ő abból kártérít téged)
    (már hivatalos postai választ is beraktunk ide... mi kell még nektek!? Ott volt a "friss" indexes cikk is)
    http://index.hu/belfold/2015/03/17/az_ev_levelet_a_posta_kapta_lassuk_mihez_kezd_vele/

    Bosszantó, ha elveszik a várva várt csomagunk, de emberek vagyunk - hibázunk.. előfordulnak ilyenek az estek 0,1-1%-ában... (de ha ajánlott - biztosított volt, akkor a posta ÁSZF alapján kártalanítanak)

    Nektek, mint vevőnek, az eladóval kell "leharcolni"... ami amúgy szinte semmi.... paypal-on időbe indítasz ügyet... TN-ből látszik, hogy nem kaptad meg, ha nem akar fizetni eszkalálod és a paypal a te javadra dönt... pénzed visszakapod, max. az időt vesztegetted el (1-2hó mindennel együtt)!

    Jöttök itt, hogy bementek a postára meg minden... rendőrségi feljelentés... mind2 fél (posta, rendőrség) azt fogja mondani / kérdezni, hogy az eladóval vedd fel a kapcsolatot, mert velük áll szeződésben a posta!

    Te mint vevő, max amikor átveszed a csomagot megyőződsz, arról, hogy sértetlen a csomag (sértetlennek tűnik kívülről), hanem az vagy gyanú merül fel... akkor átvétel megtagadása és jegyzőkönyv felvétele a sérülésekről!

    Az, hogy téged pl. egy eladó átver (pl. UV-s csomagba tégla), szinte semmi köze nincs a postának! Ő csak azt vállata, hogy A-pontból B-pontba elviszi a csomagot sértetlenül... (UV esetén még pénzkezelést is)... De hogy te pl. egy téglát kapsz (azaz amikor itt írják, hogy én "megváratom a postást", míg kibontom a csomagot... szerinted ha mindenki így tenne, akkor milyen százalékos aránnyal tudná kivinni a csomagokat az adott postás a mostani viszonyhoz képest!? Jóval kevesebb csomagot.... jóha a felét... IDIÓTÁK!)

    Megbízható helyről kell vásárolni itthon belföldön UV esetén!
    Külföld esetén meg PayPal-os előre fizetés! NINCS UV, meg WESTERN UNION, stb.!
    (aliexpress esetén alipay - biztonságos webkártyás bankkkártya)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák