Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz maj-viktor #55996 üzenetére

    Végül pozitívan zárult az ügyem... visszaküldött... paypal lezárt, nem élő TN szám (pedig a mai napig az)... ügyem... előzmények

    Így PayPal ügyfélszolgálatának mínusz pont! De szerencsére a banggood e-mailbe "megegyeztem" és visszajött elvileg a 50%-os eredetileg megállapodott partial refund... pontosabban még nem kaptam meg, de a paypalomra belépve Ápr.20.-ai dátummal ott van, így márcsak a bankkártyára érkezést kell várni... de valósan elindították a visszautalást! Így végül azt hittem meg lesz életem első nagyobb összegű buktája külföldi rendelés esetén... bő 5év után... meg nagyon úgy festett, hogy a PayPal mossa a kezét... Ha nem járok utána... akkor buktam is volna! Így mindenki másnak is ajánlom, ha igaza van és más szemszög is ezt mondja... azaz ténylegesen neked van igazad... "járj utána" és lesz / lehet eredménye!

    De végül ez a ~20E+ Ft-os tétel, így 0 lett, szal nem mínuszos... pontosabban ~2E Ft vissza postát buktam (ha összeadom a dolgokat... és nem éltem a paypal visszaposta refundolós akciójával, mert épp nem volt időm foglalkozni ezzel... bár még bepróbálkozhatok ott is... de az a 2E Ft már nem oszt nem szoroz a ~20E+ Ft-os buktához képest!

    Szóval végszónak PayPalnak mínusz... 3-4x eseten is... banggoodnak meg plusz minden tekintetben! Pontosabban abban mínusz, hogy szart kaptam, de az ügyfél / panaszkezelésre pluszpont! (és szerintem ez alapján lehet dönteni egy webshopról... hogyha "sz*r van" mennyire segít... így a bang OK - persze ehhez kellett egy jópár vagy 5-6 e-mail váltás velük, mire "felfogták" mi is a bajom...)

    (#56109) aytukabozs
    Naja! Pedig én már úgy álltam hozzá, hogyha a PayPal eszkalálást lezárt, onnantól én már semmi jóra ne számítsak... De így hála az égnek nem lett bukta!
    (mondjuk vicces, hogy annak örülök, hogy nem lettem megkárosítva, amikor ez lenne a normális... csak a mai világban résen kell lenni)

    Mondjuk én a mai napig nem értem, ezt a TN-t miért nem fogadta el a PayPal... mondom még direkt vártam is 2napot, hogy biztos éljen a szám, stb. és csak azután mellékeltem még bőven a határidő előtt, stb.

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák