Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz BaLee #56645 üzenetére

    Egy rendelés külföldről topikban győzködni azokat akik már jópár cumót külföldről szereznek be.... Kissé vicces!

    Én is csak röhögök a szolgáltató rabszolgákon... akik 2év hűségért és pár ezer forint spórolásért eladják magukat... amikor hasonló kaliberű telót féláron kapsz meg kintről... még vámolva is! :DDD
    (persze valamelyik szolgáltató szolgáltatását igénybe kell venned... de készüléket nem kötelező tőlük venned!)

    (most is ismerőst nem tudtam meggyőzni, hogy külföldről vegyen telót... mert hogy jajj de olcsón megkapja hűségért.... Megláttam milyen telót - milyen időre - milyen díjcsomaggal és elröhögtem magamat! :D)

    Egyetlen mínusz valóban a hosszú várakozás és esetleges garanciális csere lehet (amikről amúgy nekem gyakorlatilag szinte csak pozitív tapasztalatom van.... vanhogy jobb tapasztalat, mint az itthoni gariztatással... még jobban kell itthon személyesen bizonyítanod, hogy gyári hiba, mint egy pár e-mail váltással a kínai shop felé... röhej az itthoni hozzáállás)

    Persze megértem aki megnyugtatja magát, hogy "itthoni garancia"... és azért a felár... de mondhatom, hogy nem ér sokkal többet, mint a "kínai garancia") Így a spórolt 30-50%-ot simán megéri a kínai beszerzés!

    És igen, egy TV-t, laptop-ot, DSLR-t (értsd drágább műszaki cikket), inkább veszek itthon én is...
    (bár egy Xiaomi TV-re, laptop-ra simán beneveznék, ha lenne)
    De egy tablet - mobil - sportkam, simán jó külföldről.... akár EU, nem feltétlenül csak Kína - a szállítási méret - sérülékenység - értéke miatt!

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák