Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz zsiz #73865 üzenetére

    Ha cégnév van a címzettnél, akkor csak "meghatalmazott" veheti át valami 2tanús papírral, stb. (szal ezzel tényleg csak magadat szívatod)

    Ha nem kapsz meg küldeményeket: 1. jelentsd a hozzád tartozó postán, hogy rendszeresen nem kapsz meg küldeményeket... (mivel gondolom a nem regisztrált küldemények tűnhetnek el, így azzal nem sok mindent tudnak kezdeni, de mivel egy adott terület egy emberhez tartozik, így azért eléggé lekövethető, ha ott veszik el és ha több panasz is érkezik az adott területre, a kézbesítő jutalma, hogy kirúgják, ha "lopkodja" a csomagokat")
    2. rendelj regiszrált küldeményként

    Szal hivatalasoan a cégneves küldeményeket amúgy csak úgy veheted át - ha korábban kiadták, akkor szerencséd volt és hanyagok a pultos postások... most képzelj el egy olyan szituációt, hogy a cég bevan jegyezve adott lakcímre, stb. egy "haragosodnak" - "rossz rokonnak" vagy kirúgott alkalmazottadnak úgyanaz a lakcíme, stb. Így akárki átveheti a "céges papírokat", pont ezért van kitalálva a meghatalmazás... ha adott cég is bejegyzett székhelyre megy a levél, stb.

    Egyszer volt valami hasonlóm (most ezt nem tudom már biztosra, meg régebben volt), hogy ha először a név van írva, akkor az átveheti, de ha a cégnév előrébb van írva, akkor csak meghatalmazásos papírral...

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák