Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Ciccuka #78228 üzenetére

    Ez a df végű kép a táblázattal, nem úgy tűnik nekem hogy visszadobták. Teljesen logikus ami rajta van, és aszerint kell eljárni amit odaírtak.

    Első sorban a problem, lejárt a védelem és a csomag még nem ért ide.
    Megállapítás: invalid
    indok: megvizsgálták, és még nem járt le a protection. (azaz tényleg invalid a bejelentés, egyértelmű user error.) Azt is írják, hogy várj február 25-ig és jelezz vissza, hogy megkaptad vagy nem. Addig még van időd várni a csomagod. Ha valami fejlemény lenne addig, akkor a my orders- all orders - track order alatt fog megjelenni.

    Második sor: engedély nélkül váltottak logisztikai partnert
    Megállapítás: invalid
    indok: mivel ingyen postát kértél, ezért nem tudják elfogadni. (ha fizetős posta lenne akkor foglalkoznának vele)

    Kis táblázat alatt a megoldási javaslat: várj még 10 napot.
    Válaszidő: 10 nap

    A shipping infó szerint a csomagot feladták és úton van. Várj türelmesen, és jelezz vissza hogy megjött-e a védelem lejártáig.

    Megjegyzés: azonnal megoldhatod a vitát, ha kattintasz az "új előterjesztés hozzáadása" "Elfogad" (elfogadod az eladó javaslatát), "bizonyíték feltöltése", "szerkesztés" (módosítod a megjegyzést) valamelyikére. Ha nem kapunk semmi visszajelzést miután kézbesítették a csomagot, akkor a kézbesítési info alapján ki fogjuk fizetni az eladónak a vételárat.

    Megbecsüljük a megértésed és együttműködésed.
    Üdvözlettel Aliexpress....

    Ebből nekem nem az jön le hogy megszívattak. Mondjuk a kamu tracking miatt figyelni kell, ha megjelenik hogy kézbesítve, akkor azonnal jelezni hogy nincs itt, mert a tracking nem valós. Amúgy meg február 25-én jelezni hogy nem jött meg (ha tényleg nem jött), és kérni a visszatérítést ahogy írták.

    Persze ez csak a kép alapján van, ha ezen kívül még van valami az megint más dolog.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák