Új hozzászólás Aktív témák

  • cof

    veterán

    válasz MaxxDamage #97382 üzenetére

    Mennyibe kerül majd a postai vámkezelés 2021. július 1. után?
    Ha a megrendelt terméked június 30-át követően érkezik az országba, már az új jogszabályok értelmében vám elé kell állítani, az áfán kívül vámkezelési díjat is kell fizetned.

    Az új vámkezelés miatt megváltoznak a postai vámügynöki szolgáltatás jelenlegi díjai is. A többi postai díjváltozáshoz hasonlóan, ÁSZF-ben adunk ki közleményt, legkésőbb a díjváltozást megelőző 15. napon. Tervezetten a jelenlegi postai vámügynöki szolgáltatás díjától eltérő, a küldemény értékétől függő, a magánszemélyek számára kedvezőbb, sávos díj lesz július 1-jétől érvényben. Díjelőnyt jelent majd, ha a díjat a vámkezelést követően megküldött postai elektronikus értesítés alapján online fizeted, de lehetőséged lesz arra is, hogy kézbesítés alkalmával utánvételesen egyenlítsd ki.

    A pontos díjakat a későbbiekben itt is megtaláljátok.

    Egyes külföldi webáruházakban a magyarországi áfát már megrendeléskor kifizetheted, viszont ebben az esetben is - a jogszabályi elvárásoknak megfelelően - vám elé kell állítani az érkezett küldeményed, melyet postai vámkezelési díj fog terhelni.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

Új hozzászólás Aktív témák