Új hozzászólás Aktív témák

  • nash2

    tag

    Sziasztok,

    Instant problémám akadt frissen vásárolt Becrux-al. ASM 1153E chippel szerelt. A tesztgép egy Lenovo Z510. A jelenség a következő : A rack csatlakoztatás után szépen felpörgeti a vinyót, felkapcsolja a ledet és működik rendesen. 10 perc elteltével a vinyó leáll, led lekapcsol, a Windowsban meghajtókra kattinva "nem elérhető" hibaüzenet...Ha ekkor újraindítom a gépet, úgy hogy a rack csatlakoztatva marad, akkor a vinyó nem pörög fel, a led nem kapcsol vissza és a Windows a boot befejeztével ismét hibát dob "Az USB eszköz azonosítójának lekérdezése sikertelen". Kihúzás-visszadugás után működik minden az első sleepig. Ha nem várom ki a 10 percet és kézzel sleepeltetem le a gépet, akkor is ugyanez történik.
    Usb 3.0 vagy 2.0 portok tökmindegy, mindehol ugyanezt csinálja. Néztem Win7, Win10, és Ubuntu 15.04 alatt is. Firmware update persze a 1153E chip miatt nincs. Az már csak a hab a tortán hogy UASP sem működik.

    Jól gondolom hogy ez garanciális probléma ?

    Mivel már erősen kifutó termék, ha esetleg a bolt elismeri a problémát tudtok esetleg helyette ajánlani valamit ami rendesen működik ?

    [ Szerkesztve ]

    Nash

Új hozzászólás Aktív témák