Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz creed33 #5354 üzenetére

    Külső SSD vásárolható gyárilag készre szerelt kivitelben (példák) és külön vásárolt külső ház + belső SSD = külső SSD megoldással is, ahol a jelen topik értelemszerűen az utóbbi megoldással, ott is csak a külső házzal foglalkozik, az abba való belső SSD azon topik témája, ahol először feltetted a kérdést.

    Ha célirányosan külön vásárolt külső ház + belső SSD = külső SSD megoldás kell pendrive-hoz hasonló fizikai méretben, vagyis pl. M.2 formátumban, akkor lásd a topik "Milyen külső házat SSD-hez?" fejezetének ide vonatkozó részét, + az alábbi cikkben leírtakat, az ott lévő példákat. Ahol többek között el kellene kelleni dönteni, hogy most M.2 SATA / M.2 PCIe NVMe / mindkettő formátumú SSD-t kezelő, USB 3.0 / USB 3.1 Gen 2 / gyorsabb interfészes, USB-A / USB-C (Type-C) / Micro-B fizikai csatlakozós stb. külső ház kell-e. Ahol példaként lásd nemrég mások eseteit, az ottani kérdéseket és az arra adott válaszokat.
    Ha eBay és társai online piacterek kínálatából kell extra olcsó USB 3.X külső ház M.2 SSD-hez, akkor van külön eBay-es kütyük kis pénzért topik, valamint a belföldi ajánlatokhoz BestBuy topik is, az ügyben értelemszerűen azok valamelyikében célszerű érdeklődni az aktuális akciók, ajánlatok felől.
    + Ha tévéhez csatlakoztatva is használva lenne a külső SSD, akkor lásd az egyik társtopik ezen és ezen hozzászólásában leírtakat, azaz mikre érdemes odafigyelni olyan használatnál, stb. + Ha már tévé, akkor lásd egy másik topikból nemrég más esetét, vagyis a fontos adatokat (pl. rendszermentés) és a tévén lejátszani és/vagy felvenni kívánt filmeket nem feltétlen javasolt ugyanazon külső meghajtón tárolni a példában lévő probléma esetleges előfordulása miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák