Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz IntelKiller7 #6059 üzenetére

    Ilyenkor azért nem ártana leírni, hogy pontosan milyen SSD-kről van szó vagy linkelni a termék adatlapját, hogy ne a mellékelt képeken lévő itt-ott elmosódott modellszámok alapján kelljen kibogarászni.
    Az sem lett megadva, hogy a PC-n milyen portok vannak, 5 / 10 / 20 Gb/s USB 3.2 vagy 40 Gb/s Thunderbolt 3 / 4 / USB4, mert nyilván attól függően célszerű külső házat is választani. A tévé viszont ugye eleve másodlagos ilyen szempontból, meg pláne ha csak USB 2.0 portok vannak rajta, úgysem ott lesznek rámásolva azok a 14 GB-os filmek, stb.
    Ha M.2 PCIe NVMe SSD-hez kell külső ház max. 2280-as méretig, akkor adottak pl. az ebben a válaszban és az ennél az esetnél linkelt konkrét példák olyan külső házakra.
    Ha OEM SSD-ről van szó, akkor viszont lehetnek gondok a külső ház felől történő támogatással. Példák: [link] + [link] + [link] + [link] | [link]. Ez esetben pár kivételével (példák) nem feltétlen lehet olyan külső házat ajánlani, ami 100%-os bizonyossággal támogat OEM SSD-ket, sőt lehetőség szerint jobb inkább kerülni USB-s külső házakban (is) az OEM SSD-k használatát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák