Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz PROTRON #6149 üzenetére

    Igen, nyilván, meg ha elég egy egylemezes változat és olyan univerzális tárolóeszköz kell, ami jó egyszerre 2,5" + 3,5" SATA HDD és SSD meghajtókhoz is, amik támogatása a termék hivatalos weboldalán is világosan le van írva. + Extraként a TRIM (UNMAP) funkciót is támogatja ez a dokkoló, ami ugye SSD-knél jól jöhet.
    A társtopikban van ezzel a dokkolóval tapasztalat, a hirtelen áramszünetet nem szereti, de azt mondjuk egyik ilyen elektronikai eszköz sem különösebben. :D

    A másik válaszban említett AXAGON ADSA-ST kétlemezes dokkolót akkor érdemes választani, ha egyidejűleg 2 db HDD / SSD meghajtó használata, valamint PC nélküli ún. offline klónozás a cél. Ellenkező esetben viszont elég lehet bőven az AXAGON ADSA-SN is, ahol ugye az utóbbi támogatja a TRIM (UNMAP) funkciót, míg az előbbi nem. A klónozásnál meg általában csak ún. "buta", 1:1 szektorszintű klónozást tudnak az ilyen dokkolók, ellenben pl. a Macrium Reflect-féle intelligens szektormásolást - csak a foglalt terület másolása - már nem, valamint a fennálló lemezterülethez igazodó automatikus partícióátméretezést sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák