Új hozzászólás Aktív témák

  • DLevai94

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy ideje van egy 8i-m, és a fórum első ~600 hozzászólását elolvasgattam már. Pendrive használatával frissítettem win10-re, viszont a touch elszállt. Valaki felrakott egy drivercsomagot OD-ra, azt telepítve sem javult meg, hanem össze-vissza érzékel. (Néha tükröz is, mintha két panelból lenne összerakva.)

    Azóta visszaraktam a 8.1-t, már azzal sem működött utána, ugyanez volt a hiba. Majd clean install Win10 és a hiba ugyan ez továbbera is. Próbáltam már sys32/drivers-be bemásolgatni az 5 fájlt a sileadtouch driver zipből, próbáltam eszközkezelővel frissíteni betallózott könyvtárból, úgy is, hogy előtte töröltem, úgy is, hogy nem. IOBit Driver Boosterrel szintén próbáltam már, az touch drivert nem is telepít (de legalább minden mást gyönyörűen), angol nyelvű fórum okon semmit nem találni, lengyelül meg nem tudok. :W

    A kérdés: Van-e bárkinek bármi segítő ötlete, hogy hogyan oldjam meg, hogy a Win10 működjön tapis képernyővel? :D (Bár már lassan az is elég, ha a 8.1 működne)

    Még adok az egésznek egy hét szenvedést, mert december eleje óta csinálom, ha nem jön be, beviszem a Tescoba garanciába. Mit csinálnak? Pénzvissza, javítás vagy kapok másikat?

    Nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák