Új hozzászólás Aktív témák

  • togateam

    senior tag

    válasz tibor72 #2996 üzenetére

    Teccik tudni start menü jobb klikk vezérlőpult,jé ott van minden mint eddig. Sokan frissítettük fel a gépeinket (igaz hogy mai modern gépek) és tökéletesen működik végre minden a helyére került,átlátható,hamar tanulható,és nem beszélve hogy már csak ez lesz,persze lehet sipákolni,de akkor még mindig a 640kb alapú dosos win 3.1 lehetne :) Nem lenne pl: 32 giga ram,nem lenne 12 magos proci,nem lenne 64 bit,nem lenne 20 tb hdd. nem lenne 4 gb-s vga stb.
    De az is igaz hogy pont tegnap szívatott egy eee pc (8 órám ment rá mert hát szegény olyan) (örök életemben utáltam) és azt kérték hogy win 10 legyen rajta mert az tapasztalat szerint sokkal gyorsabb mint az elődök,Lett is csak ép az atom 2600 cpu vgája már nem támogatott igy csak kis felbontás van rajta,De kimondottan ürülök neki hogy a sok hulladék így végre mehet a kukába mert másra nem való :)
    Az Edge meg pont elég arra amire ki van találva a honlapok megjelennek, meg a fészbuk hidd el hogy az emberek 90%-ának ez pont kimeríti a számítógépes tudását.És valóban tized energiát igényel hisz nincs teleszórva sok fölösleges szarsággal. De recska oldalra ne ezzel menj ! (egyenlőre) :)
    Nem beszélve hogy a cortana bizony kurva jó !! (talán majd lesz egyszer magyarul is ha már úgysem lesz új oprendszer lesz idő hungarysitani :) ). Ha Microsoft terve sikerül a teljes platform akkor lesz igazán érdekes a dolog.
    De szerencsére mindenkinek más kell és hála az égnek hogy ezt meg is teheti.

    A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.

Új hozzászólás Aktív témák