Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz azbest #6376 üzenetére

    A noname kínai gyártók esetén nem igazán jellemző, hogy a fejlesztőkkel érdemben tudsz beszélni bármiről is. A Leadtek-nél viszont nem ritka az ilyesmi, a PVR és a PVR2 esetén is elég sok funkció került be úgy, hogy azt a felhasználók kezdeményezték. A három nagy noname (Asus, Giga, MSI) esetén ilyesmire esély sincs, mert 3rd party hokit adnak a tunerükhöz. A Compro egyszerűen nem hajlandó elismerni semmiféle hibát. És így tovább. A Leadtek legalább értelesen áll hozzá a problémákhoz. Csak nem a Support-ot kell megkeresni, mert az tényleg olyan, mint a többi cégnél. Viszont a Leadtek-es fejlesztők előfordulnak több fórumon is, ami a többi cég fejlesztőiről nem igazán mondható el.

    Az, hogy egy referenciadriver hibás, arról már nem ők tehetnek. Javítani meg nem fogják ők maguk, mert nem csak egy eszköz egy driverével kell foglalkozniuk.

    Egyébként ha ennyire nem tetszik a Leadtek, akkor miért nem veszel más cégtől tunert?

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    őstag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!