Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz #65675776 #9920 üzenetére

    A sticket már nem is tudom (és nem nézem vissza), ki keverte bele. Talán még vmi "azzal is lehet fogni" volt, de akkor jó helyen laksz, Debrecenben megy a fejlesztés. :DDD
    A "szabványos" technikát az eszközök nagy része nem ismeri. Pl. csak koaxos antennát találtam eddig, bár másfajtát a tunerem miatt nem kerestem külön.

    Amúgy, hogy valami érdemi téma is legyen: ha veszek egy háromágú, szabvány kültéri antennát, attól mennyire javulna a vétel az erősítős szobaantennához képest? Illetve mennyire korlátozná a vételt, ha a szobában használnám? 1xűbb lenne, mint kívülre, és falat furkálni neki.

    vfo7: Szerintem 1értelmű voltam, és magyarul írtam, ami legalábbis feltételezi, hogy a szöveg szakaszai között, és egy szakaszon belül a mondatok összefüggenek (kohézió). Számomra, ha leírom, hogy antennát használok, külön magyarázat nélkül egyértelmű, hogy azzal fogom az adást, és a tuner alakítja át a jelet. Ha hülyeséget mondok, sosem sértődöm meg egy (ki)oktatás miatt.

    Eszem ágában sincs bármit jó vagy rossz szándékkal írni. Sajnálom, ha ilyen szándékot láttál bele. :R Szerintem még nem láttál egyébként arrogáns embert. :)

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!