Új hozzászólás Aktív témák

  • arrow76

    csendes tag

    Kösz Atomantiii, de amit lehet próbálok ingyenes szoftverrel megoldani, nem szeretem a tört dolgokat egy ideje. Persze van amire nincs alternatíva, de meglepően sok -és jó- dolog van ingyen (pl. a sourceforge-on).

    bzoley: Köszi a tippeket. Kevés az időm mostanság ilyenekre, de majd keresgélek / próbálgatok, ha nagyon tele lesz a t***m a WinFast-tal! Csak találok majd egy használhatót, ami egyszerű (nem kell agyon konfigurálni), és tud rögzíteni is (akár időzítve, a kikapcsolt gépet felébresztve)! :F
    Az MPC-HC-t nem tudtam működésre bírni tévézésre. Valamiért nem szereti a kártyám! :( A PRV2-vel felvett XY.ts-ek közül sem játsza le mindet. Van amelyiknél az MPC-HC csak egy állóképet mutat, s például az egyik 58 perces felvételnél, 27,5 órás időtartamot ír ki - ez tuti valami kodek hiba. Nem tartom kizártnak, hogy az ArcSoft az, amit ugye a tuner használ a mentéshez (amit csak azért nem értek, mert mit kódol át, ha eleve MPEG-TS-ben sugároznak, ha jól tudom?)! Azért is gondolom, hogy a saját kodekje, mert a PVR2 ezeket (a hibás videófájlokat) is megnyitja.

    A számítógép füsttel működik. Ha kijön a füst, nem megy tovább...

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!