Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz #65675776 #9941 üzenetére

    SmartDVB kapcsán valamit nagyon benézhettél. Tippre letetted tálcára és nem tudtad, hogy olyankor az óra mellé ül le az értesítési területre lenémítva, ahol könnyen elbújhat, ha alapértelmezettek szerint elrejtheti az ikonokat a win. Szóval valószínűleg a háttérbe tetted véletlenül. :)

    VLC képe is teljesen korrekt. Persze nem árt bekapcsolni a deinterlace-t a tévézéshez. A beállításoknál a video tabon a video blokkban a váltottsorosság mentesítés részen van. Itt kell megadni, ha általában a program számára adod meg. Ha egy épp aktuálisan játszott adásra adod meg a jobb klikkes menüben, azt nem jegyzi meg.

    Ez inkább a windows betegség, hogy a kártyák nevével lehet hivatkozni az eszközökre. Épp előttem van egy régebbi analóg tuneres vlc streameléses parancs és fogom a fejemet, hogy a directShow paramétereknél ilyeneket kellett megadni, hogy --dshow-vdev="WinFast DTV 1800 H Video Capture" --dshow-adev="Line In (VIA High Definition Au" . Emlékszem szívatott egy sort mire kiderült, hogy túl hosszú nevű az eszköz és méretre vágva lehet csak rá hivatkozni.

    Digitális tévénél az eszköz sorszáma praktikus linux alatt. Win alatt is max addig segít a neve, amíg különböző tunerek vannak egy gépben. Win alatt is a linuxossal egyező felületen az eszköz sorszámát lehet megadni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!