Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Tegnap megérkezett a 75102 Poe's X-Wing Fighter. És össze is raktuk/raktam.
    Nekem tényleg ez volt az első komolyabb Lego-m. Nagyon tetszett az egész. Nem mértem de kb. 2 óráig tettem, semmi probléma nem volt, egyszerűen nekem eddig tartott. A leírás elképesztően profi, nem lehet félreérteni. Igaz van benne egy ábra amin mint ha valakit fejbe dobnának egy kővel, azt nem értettem mi. :D Ötletes, hogy a nagyon mini elemelkből van plusz (vagy kihagytam egy csomó mindent :D), ha esetleg elveszne.
    A kisfiam is lelkes volt, 4 éves létére eleinte még segíteni is próbált, aztán ő leragadt a figuráknál és én csináltam. Figyelt, érdekelte. És kérdezte párszor, hogy mikor leszek már kész? :) Szerintem nem lesz gond azzal, hogy leköti e őt majd ez. De ez a szett még sok volt neki. Miután kész lett nagyon sokat játszott vele, volt sírás is mert még aludni sem akart. :)

    [kép] [kép]

    Az egész arra ment ki, hogy vettem magamnak egy Lego-t a kisfiamnak "álcázva". :) De megérte. Most át gondolom mi legyen a következő, vagy legyen e következő. Csak és kizárólag Star Wars-osban gondolkodom.
    75105 Millennium Falcon
    75104 Kylo Ren’s Command Shuttle
    75156 Krennic's Imperial Shuttle

    Nagyjából ezek közül fogok válogatni. Mondhatnám, hogy a pénz nem számít, de azért a Millenium Falcon ára azért már jelentős. Nem mert nem tudnám kifizetni. Csak elgondolkodtat, hogy rögtön második szettért fizessek ennyit? Nem haladok kicsit rohamléptekkel? A Millenium lenne a csúcs egyébként. De lehet előtte bevállalom valamelyiket a másik kettő közül. Még nem tudom.

    Esetleg ti mit tanácsoltok? Ja és honnan érdemes vásárolni? Árgép és ahol a legolcsóbb?

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák