Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Összeraktam a Saturn-t, aztán ma folytatom :DDD .

    Pozitívumok vannak bőven. Szép készlet, egyáltalán nem egy fehér oszlop. Kifejezettem mutatós, a nyomtatott elemekkel, hajtóművekkel. Látványos, ahogy az egyes fokozatok szétvehetők. Stabil a szett, álló helyzetben sem nyaklik, kézben stabil, nem esik szét. Azt hittem, tele lesz technic elemekkel, de nem, szinte alig vannak, hagyományos stud-os megoldással van építve jelentős részben. Tele van érdekes építési megoldásokkal, nagyon érdekes, ahogy a "váz" épül fel.

    Én ott tértem el az útmutatótól, hogy nem a fehér "csúccsal" fejeztem be, hanem a nyomtatott kabinnal. így nem is került a polcra a kabin a vízen.

    Kisebb negatívumok vannak azért. A szett építése érdekes, de elég sokszor kell négyszer ugyanazt építeni (ez persze a formából értelemszerűen adódik). Nem egyszerű a fokozatok szétszedése, ez persze valahol jó, mert masszív. De a legalsó (legnagyobb) fokozat leszedése kifejezetten erőt igényel, ha ilyenkor megrántod, a másik fele könnyen szétesik (vagyis leesik az utolsó fokozat a középsőről), erre érdemes figyelni.

    Nálam volt még egy baleset, az összerakott rakétát a legalsó fokozatnál fogtam, és egyszer csak szétesett. Lehet, hogy nem bírja el a saját súlyát az illesztésnél, lehet, bizonyos "kilengésnél" kifordítja magát az illesztésből, lehet, hogy nem pattintottam rendesen össze, a lényeg, hogy a második és a harmadik fokozat leesett a padlóra. Az pláne érdekes, hogy a harmadik fokozat egyben maradt, de a középső darabjaira esett szét, szóval építhetem újra, de így legalább nagyobb építési élményt kapok a pénzemért :DDD .

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák