Új hozzászólás Aktív témák

  • Throme

    veterán

    válasz balint82 #15888 üzenetére

    Hát lehet gyerek kezébe nem való, mert a heves játék közepette leborul az emelet, viszont kevés tüskével elkerülik azt, amit a vw-n nem, hogy tető leszedésénél más alkatrészek is jönnek, amiknek maradniuk kéne. Pl vezető fülke mögötti keret. Előfordul, hogy az ajtók ablaki, vagy az oldal ablakok mozdulnak ki, vagy még azért, mert nem csukódik rendesen.

    Nekem tatszik ez a DD busz, bár a videót majd csak otthon kukkantom meg.
    Itt is gondot jelentet az íveltség megvalósítása. Hátsó oszlopok még ok, de az elejénél kissé vw kisbuszos lett. Valamint a vezető előtti szélvédő ezzel a 3 kis átlátszó "kockával". Majd még összehasonlítom az eredetivel.

    Bennem mondjuk kis nosztalgia faktor is megmozdul, igaz ezzel a régebbi típussal már alig találkoztam élőben. Inkább a modernebb kivitellel, aztán most már nem is tudom, hogy még vannak-e. Mintha olvastam volna, hogy megszüntetik a DD buszokat...de ez régebben volt...

    #15885) Freddy76 : nem akarom védeni a lepint, mert nem érdemlik, pláne ha tényleg lopás történt (jah, van hasonlóság), de legalább lehet kapni. Lego nem hiszem, hogy kiadja ezt a motort hivatalos szettként.
    Annyi ügyes ember van, és rengeteg fantasztikus építmény (minden vonalon), hogy ha kiadogatnák, akkor a design szekciót, arra az időre pihentethetnék, nem venné észre senki ;] :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák