Új hozzászólás Aktív témák

  • Throme

    veterán

    Hétvégén végre alkalmam nyílt a Rally Autó megépítésére.
    Szép nagy darab lett.
    Fantasztikus szett!

    Habár a fórum most porsche-bugatti lázban ég :K és nem is összehasonlíthatók a rally autóval, ettől még nagyszerű dolog, hogy kijöttek ezzel a verdával legóék, főleg, hogy munkagép dömping készül.
    Matricázással sem volt gond, csak 2 helyen, ahol középre kellett illeszteni a felületen.
    Ell lett találva a fényszóró sor, a hűtő "maszk", a motortér burkolat nyitásának kicsit megbolondítása (még ha ilyen nem valószínű, hogy létezik a valóságban), és a hátsó szárny se egy egyszerű "deszkalap".
    A burkolat alatt nincsenek csodák, hozták a rugós felfüggesztést, kamu motort (amit egyébként szeretek), difit. Kapott egy tűzoltó készüléket, meg külön hűtőventilátorokat pluszban.

    Hát hibák is vannak, főleg azok, amik már elhangoztak itt is. Azok az ülések tényleg alacsonyan vannak, és a merevítőktől nem tudom hogyan ülne be a pilóta a valóságban.

    Nem tudom, de ez egy lego betegség, hogy a nyitható burkolati elemek (ajtók, motortértető...) valamelyike képes összeakadni, gátolva a másik elem kinyitását. Nem csak technic, hanem creatorban is előfordul.
    Itt a motortér ajtó kinyitásával együtt mozgó oldalsó lapok (mintha 4 ajtós lenne a gép) teljesen nyitott állapota gátolja az oldalsó ajtók nyitását, vagy csukását.....
    Én nem játszom ezekkel a szettekkel, szóval nem bosszankodom ezen, csak fura, hogy nem figyelnek rá.

    Ettől független nagyon ajánlom a technic verda fanoknak :K :K

Új hozzászólás Aktív témák