Új hozzászólás Aktív témák

  • qqzs

    őstag

    Sziasztok. Lego technic kerdes lenne.
    5 es fel eves a fiam mar egy csomo 3in1 creator epit atepit nagy tuzoltohajot meg city policet epit teljesen egyedul. Foleg a kis 3in1 creatorokat szereti mert konnyu atepiteni es kombinalni ujat alkotni ugye ami a lego ertelme lenne. Gondoltam lepjunk feljebb es egy egyszeru lego technik jo otlet lenne. A 42073ast vettuk meg. Hat eleg kiabrandito volt. Azt hittem a pullback motort majd mi rakjuk ossze.kozben meg kesz motorblokk van benne, meg a crash dolog is valami komoly. Szinte semmi nem mozog benne egy tobb oras tulbonyolitott osszerakas utan lett egy tobb ezer forintos hatrahuzos muanyag autonk ami ha szembol utkozik egy flottyentyu leppattintja a motorhaztetot. Meg szerencse hogy jol nez ki.
    Nezegettem regi technicet. Pl volt egy piros talan mentohelikopter talan nyolcvanas vagy kilencvenes evekbol. Eleg gagyin nezett ki ehhez kepest mert nem voltak rajta spec elemek de rotor dontheto volt botkormannyal, hatsorotorral egyutt forgott harom kereke behuzhato volt, csorlot ki be lehett huzni,stb
    A kerdes hogy erre kell szamitani a technic sorozatnal?
    Az biztos hogy nem szedjuk szet olyan macera osszerakni meg valahogy a fantazia se indult be ra. Meg az alajen elveztuk de mikor lattam egy egy csomo tok felesleges elembol pakoltat ossze egyszeru alvazat mar elment a kedvem. Vagy mi a velemenyetek merre erdemes menni?

    Eladó: GTS450

Új hozzászólás Aktív témák