Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz #75376384 #26375 üzenetére

    Detto így érzek!
    Elfogultságot érzek a Batman rajongóktól, hogy valójában mennyire király is volt a LEGO Batman Movie.
    Érthető, hogy aki jobban szereti annak az jobban be fog jönni. Sokszor láttam már, de én kicsit mindig szenvedek közben, mert egyszerűen valami nem jó. Sok benne a töltelék cucc. Az eleje pedig iszonyatosan jól indul, de aztán már inkább lejáratják ezt a bat témát. Én legalább is így érzem.

    A LEGO Movie sem népszerűbb nálam, de jobb,mint a Batman. Egy abszurd valami, főleg a 2 lesz szerintem egy stílustalan kavalkád, ami az eddig látottak alapján viszont jól áll neki. Várós, moziba nézős!

    Ellenben a Ninjago-val, ami nekem totál kerek, egyben van és nagyon is hozza a régi kungfu és 90-es hangulatot. Úgy láttam előtte, hogy azt sem tudtam mi az a Ninjago. Már 10 perc után éreztem, hogy ez sokkal jobb lesz, mint az előző kettő. Így is lett. A harcok, a mechák, a dialógusok, a helyszínek váltakozása, szerintem mind nagyon is el lett találva. A szinkron zseniális! Lényegében ennek köszönhetem a jelenlegi LEGO gyűjteményem és úgy érzem a kigyűjtött Ninjago Movie készleteken túl más brand nem nagyon hoz lázba a modularokon kívül.

    Apa vagyok, meg ha AFOL nem is, de lejtőakrobata. :)
    Kb. minden nap megy a háttérben vagy célzottan nézve és nem tudom/tudjuk megunni. A sorozat annyira nem tetszik, de azért egyre jobban beszippant az is. Ennek oka a látványvilág persze.

    Összességében jó lenne, ha lenne még több LEGO Movie, én a témát sem bánom, mert azért az eddigi 3 film bőven szuper. Naná, hogy mindenki felállít egy sorrendet, de javaslom mindenkinek, hogy adjatok esélyt a Ninjago Movie-nak, sőt, több megnézést is.

Új hozzászólás Aktív témák