Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz thesound #27074 üzenetére

    Igazad legyen!
    Ahhoz viszont pl. Ninjago vonalon kelleni fog a 10. évad Spinjitzu is. Movie nyilván nem lesz már ebből.
    A 9. ihlette a Dieselnaut-ot és a Sárkányvermet, illetve sok olyan szettet, ami kicsit is kilép a "túl gyerekes" kategóriából.

    Viszont "aggódok", mert jelenleg én csak azt látom, hogy az Ideas vonalon lesz több és izgalmasabb megjelenés. Más alkategória jelenleg kilátásban sincs. A puskaporról meg véleményem szerint annyit, hogy maholnap április, úgyhogy kezdhetik pofozni a designereket.

    Az online piactéren is látni, hogy veszettül mennek az akciózások/készletksöprések, vagyis elképzelhető, hogy jönnek az ígéretesebb készletek.

    Időközben megjelent az áprilisi Blocks magazin, ezúttal már csak a külföldi lapszám, és valami veszettül unalmas az egész. Kiábrándító, hogy mennyire nem tudtak szinte semmiről írni, izomszagú az egész.

    Ami most jobban futni látszik az a minifigura sorozat. Habár írtam már, hogy nem vagyok minifig fan, de tényleg vannak igazi jópofák közöttük. Az Avengers és Pókos szetteknél viszont azt érzem, hogy a figurákkal akarják eladni a készleteket és (sajnos) ez menni is fog nekik.

    Na, jól van, várunk, ez a lényeg. Van még a ládafiában pár régebbi nagyobb doboz... :)

Új hozzászólás Aktív témák