Új hozzászólás Aktív témák

  • R3ĐßuŁŁ

    őstag

    válasz Throme #28045 üzenetére

    A Lego a múlttal ellentétben már nagy erőket fektet a gyűjtőkre/felnpttekre, nem hiszem hogy sok gyerek modulárisokat, meg advanced modelleket szeretne vagy akár UCS szetteket. Én úgy gondolom, hogy a gyűjtők nagy része nem adna ki minden szívbaj nélkül 100-120k-t a legnagyobb szettekre, ha tudná hogy 5 év múlva kiadják azt újra.

    A Téli vonattal nem is volt probléma, teljesen máshogy nézett ki, nem is volt belőle probléma. A Toy Shop már elég gáz volt, mert majdnem ugyanaz volt sajnos.

    De meg lehet fordítani a dolgot, tegyük fel jómagamat belevéve rengeteg AFOL gyűjti a téli sorozatot. Várod az 1 évet míg jön a következő és kiadnak egy régit. Full csalódás mindenkinek azokon kívül akik ezt az 1 szettet szerették volna, mert anno kimaradt a gyűjteményükből.

    Persze megértem az álláspontodat, de én úgy gondolom hogy ha valamit kiadnak egy adott ideig, akkor azt ne hozzák már vissza. Én szeretek visszaemlékezni egy adott korszakra úgy, hogy mittudomén 80as évek készletei (classic town,legoland castle,classic space), 90es évek( system
    castle,pirates,adventurers/desert,western) bla bla bla. Most meg 2008 régi taj mahal, 2017 megint taj mahal. Kicsit fura nekem így, de lehet maradi vagyok. :DDD

    Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

Új hozzászólás Aktív témák