Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Micsurin #32564 üzenetére

    Értem, én vegyem le a szemellenzőt de a kínainál ugorjuk át hogy a lámpának és felninek köze sincs az eredetihez, ja és a 12 darabból álló púpos tető valóban mennyivel élethűbb :U No de lássuk akkor:

    Az orr rész a a tile hegyekkel a kínain legalább annyira nem tetszik mint a LEGO féle háromszög a trapéz helyett, szerintem ez 0:0.
    Tetőkialakítás, sok darabos túl púpos vs lapos nem elég púpos, továbbra is 0:0
    Lámpa, kerék? 2:0 a LEGO-nak
    Az általad bekarikázott rész elöl alul a LEGO változaton a lámpa alatti rész, nem ugyanaz. Lent van egy kis zöld #21-es panel az árnyékban, az annak a megfelelője. A kínain is van ott valami, legyen 3:1
    Ajtó mögötti rész valóban jobban hasonlít a kínain, 3:2
    A műszerfalra és a kerekek feletti légbeömlőkre továbbra is azt mondom hogy nem lehet megállapítani a LEGO változatnál hogy milyen mert túl sötét a kép. Lehet hogy nincs ott semmi és akkor hiba, de lehet hogy van.
    Ami pedig a kínai böszme egyedi kerékíveket illeti, persze hogy élethűbb lett vele a kocsi, csak éppen semmi másra nem fogod tudni használni őket, nekem ez nem egy pozitív megoldás.

    És egy dolgot vegyünk még figyelembe - a kínai verzió egy render, semmi más. Majd kiderül hogy mi az amit valóban legyártanak belőle és az hogyan fog a valóságban kinézni.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák