Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz #75376384 #34516 üzenetére

    Sokadjára olvasom itt, hogy többen vagyunk, akiknek elfogyott a helye. Pár napja megálltam a nappaliban, körbenéztem, vártam azt a bizonyos 2 percet és rájöttem, hogy ennek így semmi értelme. Bútorokat vettem és készíttettem, hogy kirakjam a készleteimet. Szépen leemeltem az első modellt és szakszerűen szétszedtem, bezacskóztam. Aztán újra és újra és újra. Eltelt 3 nap. 40 készlet van már dobozban, de mintha semmit nem csináltam volna... Viszont lett helyem a szekrényben lévő bontatlan finomságoknak.
    Nem kell ezt így csinálni. Nem kell kiállítani minden apró készletet. Én sem csak nagy dolgokat veszek. Kirakod pár napra/hétre és aztán mehet a dobozba. Esetleg átmenetileg kicsit legózgatsz belőle, 1-2 alternate összerakási és aztán hűvösre vele.

    Engem már zavart és rendesen lehangolt, hogy minden nap láttam, hogy milyen értékű készleteket kerülgetünk. Most van tér, levegő és újabb lehetőségek.

    Sajnos én is MOC párti vagyok. Főleg a saját tervezésűeket imádom (Stud.io -> fizikai megépítés). Na ezekből nem lesz eladás később soha! Szóval a dobozos készletek kb. erről szólnak, amit írtam.

    Érdekes, hogy sok készletet megtalálni jelenleg is, amiket bőven 50ezer felett adnának a habzó szájú brickerek, közben meg apuka+kisfia megunta és cakkpakk egy tizesért szabadulnak tőle (mert összeépítés után max. kétszer rábrummogott a gyerek...).

    Ma már tudom, hogy ebből nem lesz biznisz. Kamuk ezek a kifutott készletek arany áron való hírdetései. Senkinek nem kellenek. Éppen a minap gondolkodtam el azon is, hogy a Ninjago Movie robotjai milyen frankó szettek, de aki eddig nem látta a filmet, és mondjuk megnézi gyerekkel/anélkül és tetszik neki, az tuti nem fog 3-4x-es árat adni értük.

    Aminek itt értéke van az a modular és az Ideas vonal, meg persze az SW, de az már divat lett.
    Ha valaha totál elvesztem az érdeklődésemet a LEGO iránt, akkor is meg fogom venni a soron következő modular és Ideas készleteket. A többi tényleg csak műanyag játékkocka.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák