Új hozzászólás Aktív témák

  • edgR

    őstag

    válasz #75376384 #35909 üzenetére

    Általánosságban értettem, a kolléga pedig az adott vásárlásra, mivel az ő kommentjére válaszoltam. Én ebben tévedtem, hogy nem új kommentként írtam, úgy talán átjött volna a mondandóm - vagy nem.

    De, igenis az árat kell nézni. Ez a fair. Ebben a shop - normál, piacon lévő készleteket tekintve - 30-40%-kal az adott piaci ár felett van a legtöbb esetben (mire gondolok, amikor azt mondom, hogy "aminek piaca van"?: 1) nem kifutó termék, 2) nem új termék, és 3) legalább 20-30 helyen értékesítik magyar webshopok, nem beszélve a BL-ről)

    Ha nemcsak az árat nézitek, akkor az sem fair, hogy az időtöket nem számoljátok vele, amit arra fordítotok, hogy eladjátok az amúgy haszontalan/érdektelen ajándékot. Érted, mire akarok kilyukadni? Sokan azt sem fogják fel, hogy ha valamin - ami amúgy haszontalan számukra - 5e Ft-ot spóroltak, akkor nem 5e Ft-ot spóroltak, hanem X-5e Ft-ot költöttek el feleslegesen. A VIP / hűség / akármilyen pontok, stb. beleszámítása az árba szintén nem "fair", hiszen azt újra el fogod költeni, és ismét a piaci ár felett fogsz 30-40%-kal vásárolni.

    Vagy én vagyok a hülye, és kiderül, hogy a lego is szeretetszolgáltatást végez, ti pedig szinte ingyen vásároltok :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák