Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz Mozaart #42827 üzenetére

    Ezt tök adom, amit írsz, nagy élményt ad hozzá egy felnőttnek (talán főleg neki), ha nagyon sok részlet van és nagyon ötletesen kitalálva. Érzed, hogy van benne tervezői munka, meg egyszerűen jó rácsodálkozni, hogy mi is jön létre a pici kockákból (sokszor építés közben még nem is tudod pontosan). Egyszerűen jó ránézni is utólag.

    Én inkább arra utaltam, hogy elég gyakran olvasok olyat, amikor konkrétan a playability van megemlítve fel egy kiemelt szempontként, vagy mondjuk a felnőtt user azért passzol egy készletet, mert nem elég játszható. Pl. hogy egy Technicnél a funkciók csak "gimmick"-ként szolgálnak vagy játszhatók is. Mintha amúgy sokat számítana, hogy tudsz-e vele földet markolni...

    De ez csak egy kis közvéleménykutatás volt, hogy ki hogy van a játék faktorral. Mivel én magam nem ezért veszek Lego-t, kíváncsi voltam másokra is.

    Nekton: igen, én vettem meg használtan a Mercedes Arocs-ot, de azt sem azért, hogy daruzzak vele. :) Vágytam arra, hogy egyszer összeépítsek egy "komolyabb" pneumatikus rendszerű Technic-et, illetve mindenfelé nagyon jó értékelése van és a top Technic szettek közé sorolgatják. Emellett pedig alapból is tökre tetszik nekem a kinézete, amihez valószínűleg hozzájárul az is, hogy faterom kamionokkal foglalkozik (habár neki svéd gépei vannak :)).

Új hozzászólás Aktív témák