Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz zbundy #46690 üzenetére

    Valószínűleg nem a LEGO tervezők fejéből pattant ki egyedül ez a változat, leültek a McLarennel és megtárgyalták a lehetőségeket. Sose fogjuk megtudni miért született ez a kombináció, vagy a LEGO akarta hasznosítani az új paneleket amik illenek a 2022-es kialakításhoz, vagy a McLaren akarta az új formát promózni inkább, bármi is lehet.

    Az autó hivatalos leleplezése utáni tervezés meg komolytalan, egy ekkora Technic szett tervezési-átfutási ideje kb 1-1.5 év. Több mint valószínű hogy még a 2019-ben megjelent koncepcióval kezdték a dolgot és ez jött ki belőle.

    Az meg hogy miért nem supercar kategória, mert nem dobnak többet piacra egy évben. Az hogy esetleg csúszik az idei supercar megjelenés még tuti hogy nem volt egyértelmű amikor ezt már rég tervezték. Egyszerűen lefedik a piacot több modellel. Lehet hogy az F1 népszerű Európában de az amcsikat kb nem érdekli, ezt is figyelembe veszik meg még ezer más dolgot.

    @Sundesz #46691 - az idei SC kocsikon sincs printelt gumi, olyan "kupak" van rajta mint a 75891 Camaro kerekein.

    Ha már a Speed Champions szóbakerült, egy jó példa hogy mennyire előre tervez a LEGO - tavaly május végén én már a szinte kész 2022-es szetteket láttam, laza 10 hónappal a megjelenés előtt.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák