Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Mauzes #46919 üzenetére

    Nekünk a tehervonat van meg. A játszhatóság miatt lett inkább az mint a személy. Igazából utána az is tervben volt de egyrészt kb. 5-6k-ból már van annyi alkatrész amivel a tehervonat alapjára megépíthető a személy, másrészt meg még így is jobb lenne 2 vonat 1 helyett de itt is előjött a hely kérdése.

    Szerintem önmagában sem kicsi a nagyobb készlet. Két vonattal legalább 1.5x akkora pálya kell szvsz és váltók, hogy érdemben lehessen használni. Az már egy full szoba ha mellé te is el akarsz férni. :) Szétkapni-összerakni pedig megint nem nagy móka minden nap (mi ezt is csináltuk kieg. sínkészlettel nagyobbra építve a nappaliban, igaz, egyéni dolog miatt: nálunk a 1.5 éves mellett kellett elbontani közös helyen. :D)
    Szóval én visszafelé számolnék a hely alapján. Azután ahány befér. :D De az új készletre szintén várnék. Max ha gagyi akkor a régi még vonzóbb lesz és kifutóként talán akciós.

    @kbalage2, vagy bárki. :)
    Ha már pletyka, szó volt új hullámvasútról is. Ez mennyire lehet reális úgy, hogy a régi most futott ki? Vonatnál, rendőrségnél értem, az a mindig kell legyen kategória, de itt nem lenne furcsa? Főleg ekkora készletnél?

Új hozzászólás Aktív témák