Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz timar88 #47036 üzenetére

    +balint82

    Gyerekek... a legnagyobb gond a téma kapcsán, hogy nem igazán tudjátok továbbra se, hogy mi az a BTS és ezért vagytok kiakadva.
    Ahogy már írtam, én sem szeretem őket, a dalaikat se. Főleg azért nem, mert sokan vagyunk, akik úgy gondoljuk, hogy a BTS-nél már jó ideje vannak jobb és tehetségesebb előadók k-pop témában, csak hát a BTS árnyékában kegyetlenül nehéz dolguk van.

    Nagyon is esélyes, hogy 10 év múlva is lesz BTS, ugyanis 12 éve létező banda, akik 9 éve kezdtek el egyre jobban befutni. A k-pop industry egy brutális, monumentális, sok milliárd dolláros gépezet, melynek a trónján jelenleg a BTS ül! Ezt nem fogják egykönnyen elengedni! (A koreai csapatoknál amúgy előfordul, hogy lecserélődnek tagok és 10 év múlva azt látod, ez a BTS már nem az a BTS, de még mindig BTS és még mindig nyomtatja a pénzt.)

    Ezek nem a hazai előadók szintjén vannak. Totálisan másik univerzum. Kb. mintha az oroszlánt vetjük össze egy ganajtúró bogárral.

    A BTS szinte rekord mennyiségű díjat és kitüntetést kapott! A teljesség igénye nélkül:

    - 33 Mnet Asian Music Awards - Ez nektek semmit nem mond, pedig a többi banda közül itt is taroltak egy rakás alkalommal. Szinte már unalmasak ezek a versenyek, bemutatók, mert mindent is a BTS visz el és nem ok nélkül...
    - 29 Melon Music Awards - Dettó és a többit nem magyarázom.
    - 24 Golden Disc Awards,
    - 20 Seoul Music Awards,
    - 6 Korean Music Awards,
    - 19 Gaon Chart Music Awards,
    - 9 Billboard Music Awards,
    - 6 American Music Awards
    - 6 MTV Video Music Awards díjat - Igen, az az MTV! Ez itt azért nagy durranás, mert koreai bagázsnak ez előttük soha nem sikerült!

    A BTS továbbá az első olyan banda a történelemben, amely a Billboard Music Awards-on a "A legtöbb dalt értékesítő előadó", valamint 5 egymást követő alkalommal nyerták el a Top Social Artist díjat.
    Lassan 33 millió eladott albummal a Gaon Music Chart-on a BTS a legjobban fogyó előadó a dél-koreai történelemben, és 5 többmilliós albummal és 5 platina streaming kislemezzel rendelkeznek.

    A BTS az első koreai együttes, amely RIAA minősítést kapott, egy tripla platina kislemezzel, egy dupla platina kislemezzel, 3 platina albummal, 3 platina kislemezzel, 3 arany kislemezzel és egy arany albummal rendelkeznek az !!!Egyesült Államokban!!!.

    Japánban a BTS az első külföldi csapat, akik Million minősítést kaptak, emellett 3 többszörös platina kislemezzel, 2 többszörös platina albummal, 2 platina albummal és 4 arany albummal rendelkeznek az országban.

    A BTS az első koreai csoport, aki minősítést kapott az Egyesült Királyságban is: 2 ezüst kislemez, egy arany kislemez, 5 ezüst album minősítés, és 3 arany album minősítés.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

Új hozzászólás Aktív témák