Új hozzászólás Aktív témák

  • Mozaart

    aktív tag

    válasz edgR #48693 üzenetére

    Én Koszi az Eszrevetelt. Teljesen jogos! Az 57. kepen az albumban felrajzoltam a statikai vázat. Ami ott ossze van kotve vonalal az tenyleg egyben mukodik egy tartóként.

    Tehát elol a nyaknal bevan fogva a nyak egy keretbe alul es felul. Az egyik kepen meg is mutatom kibontva.
    Tehat az a resz egy nagy konzolkent mukodik. A nyak egyebkent kiszakadna kifordulna mint egy attika melved fal ha nincs koszoruzva.

    Itt a befogas tenyleg befogas tehat fuggoleges es vizszintes technic brickek szegecsekkel kapcsolva. Ha sima kockak lennenek csak minden kiszakadna az biztos.

    A hatso resz szinten be van fogva alul felul + itt még az also henger is be van kotve.

    Szoval ha minden papiron mukodik akkor maximum elore dolhetne a nyak es a fejjel egyutt a lepegeto teste de a nagy suly miatt csak balansz van.

    Tehat nem esik ott le semmi ha jol eltudtam magyarazni.

    Gondolkoztam egy olyan megoldason hogy a nyak mogott letamaszt egy fuggoleges elemmel igy ott is at tud adni terhet. De egyelore kivettem mivel:

    DE. Ha megfigyeled az 57. kepet vagy mas rendereken. A hasa alatt levő ketto nagy hengert (ami a negy lab ugymond motorja) osszekotottem egy elemmel. Igy az elso henger nem fittyeg le hanem egyutt mukodik a hatso hengerrel. Mas kerdes hogy ott majd lehet vastagitanom kell még.

    Plusz csatolok egy kepet. A lab felso resze ket pontban rogzul. Egy ahol a csuklo van es egy melette. Ezzel a lab felso resze ferde illetve vizszintes allapotban is fix. Terhet viselo.

    Nagyon sok agyalásom benne van.. :) De egy resze az epitesnel fog elojonni. Amirol majd egyszer szinten vezetek valamit. Lehet egy blogot majd itt a phn belul. :)

    Ha valami nem ertheto nyugodtan kerdezz vissza.

    [ Szerkesztve ]

    AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

Új hozzászólás Aktív témák