Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Throme #48849 üzenetére

    Bár senki se hiszi el, de ebből a szempontból nem igazán foglalkoznak a videó tartalmával. Illetve rosszul mondom, ha valaki szándékosan paraszt/gúnyolódó/alázó/stb videókat készít zsínórban a review szettekkel akkor persze lehet következménye (meg akkor minek csinálja?), de hogy valaki ezért kapott volna kevesebb szettet vagy ezért rakták volna ki a programból, ilyet nem láttam még. Az emberek többsége azért értelmesen áll hozzá a dologhoz, aki direkt a negativitásra húzza fel a koncepciót az eleve nem kerülhet be a programba. Nem mondom hogy a másik oldal se létezik, mármint aki csak jót mond a szettekről azért mert "ingyen volt", de bízok benne hogy a közönség ezt előbb-utóbb leszűri és azt nézi akinek a véleményében megbízik.

    Én spec ha valami negatívat mondok a szettekről akkor azt megpróbálom konstruktívan tenni és alátámasztani a véleményemet. Egyébként külön riportot kell készíteni minden review-ról, abban is le szoktam írni a kommentelők és a saját véleményemet is, pozitívat és negatívat is.

    szerk - az kimaradt hogy ha meg olyan videót publikálok amiben nem egy review szettről mondom el az adott esetben nem túl kedvező véleményemet, az 99.99% hogy nem jut el senkihez a LEGO-nál, ezeket nézegetni tuti nincs kapacitásuk :D

    #48850bobafett - köszi, akkor bízok benne hogy lesz kulcstartó :)

    [ Szerkesztve ]

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák