Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz ayo #48932 üzenetére

    Én ugyanígy vagyok vele. Ha nincs, régi van drágán és általában nem is úgy néz ki teljesen ahogy azt én megálmodnám akkor szerintem is egyszerűbb a saját megoldás felé menni. Olcsóbb és jobban egyedi igényre szabható, szerintem inkább nyer vele az ember mint veszít.

    Egy bonyolultabb, jobban dizájnolt szettnél más lenne a helyzet ahol azt érzem, hogy jobb a "gyári". Plusz az is kell, hogy hiánycikk legyen az adott készlet. Az állomás/busz témakör szerintem tipikusan ilyen sajnos.

    Köszi a leírást, mi is az apróságokkal, kiegészítőkkel próbálunk operálni, az épület meg csak nagy vonalakban követ egy-két ilyen referenciát. A többi pedig funkcionálisan alakul hozzá az alapján ami van. :) Ha sok minden hiányzik akkor készül az elemlista és nézzük a Bricklinken (esetleg ali, ha nagyon-nagyon mostoha vmilyen alkatrész, pl. kétirányú vonatajtók egy színben :D) mit lehet kihozni érdemben.

    @kbalage2
    Ez a loop most engem is elgondolkodtatott, mert így kivált már sok mindent. Az ötletek meg eddig is tetszettek de a valós működésről még nem volt tapasztalatom. (Egy motor pihen itthon próbára de még nem került elő. :D)
    Most néztem meg jobban az új a majmos szettet. Nekiugrat a motor, ledönti a fejét ami fogaskerékkel a karját is lecsapja és szétüti a kis köveket. Nem rossz. És persze ott van még a kacsás fürdőkád motorburkolatnak...

Új hozzászólás Aktív témák