Új hozzászólás Aktív témák

  • timar88

    tag

    Na, szerdán rendelt pick a brick mellé a kalózok és kincsek csomag ma meg is jött, jó gyorsan. Mondjuk erre pont nincs szükségem, kíváncsi vagyok a black falconok mennyi idő alatt jönnek meg amiket rendeltem. 10 db-ot fogtam, még pont időben, utána írta valaki hogy már el is fogyott. Gondolom a nepperek lerabolták gyorsan. Érdekes egy szituáció amúgy, hogy ugye azt nem írja miből mennyi van, annyit teszel a kosárba amennyit akarsz, ráadásul limit sincs megszabva. Nem tudom legonak ez miért jó, hogy bizonyos elemeket lerabolnak tőlük a nepperek, másnak meg nem jut. Kíváncsi leszek mikor fognak megjelenni az új vár figurái pick a brickben, hány mp kell majd a lerablásukhoz.
    Más. A madarasba vett jóáras sakkot megkapta a gyerek rokonoktól szülinapra. Szép kis készlet, ár érték arányban tényleg tök jó fogás volt. Jó hogy meg lehet különböztetni a bábukat és rögtön tudod melyik mi. Az pl a kingdoms sakkba amit most passzoltam el, nem így volt. Fogalmad nem volt róla, hogy némely bábu mi akar lenni. Úgy meg azért nehéz sakkozni. A lovagos sakkban viszont nem csempéken álltak a bábuk, ez ott jobban tetszett. A harry potteresben nagyon könnyen leesnek a bábuk ha leveszed a polcról. Ezt szerintem meg lehetett volna oldani jobban is, úgyhogy én izibe rendeltem is hozzá egy pár elemet, átalakítom úgy, hogy a kezdőmezőkön a középső kocka 2x2 mod plate bütykös legyen, így egyrészt nem esnek le róla a bábuk, másrészt kultúráltabban állnak majd rajta, nem össze vissza forogva. 3 ropiért szerintem megéri.
    Mindkettejüknek most volt amúgy a szülinapja, úgyhogy nyilván tőlünk is legot kaptak...stunz készletekből vettem meg 4 kisebbet. Jópofa, jó kis pályát építettek belőlük, tetszik nekik, kislánynak talán még jobban mint a fiúnak. Kíváncsi leszek meddig lesz meg a hype, tovább gondolják-e, van miből építeniük hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email

Új hozzászólás Aktív témák