Új hozzászólás Aktív témák

  • petya86

    csendes tag

    Hétvégén kibontottam a Medieval Blacksmith készletet, egyelőre a földszintet sikerült befejezni.

    Eddig nagyobb készletek közül főként moduláris épületekkel és Technic készletekkel volt dolgom, úgy indultam neki, hogy ez is egy moduláris épület lesz, csak középkori köntösben.
    Hát nagyobbat nem is tévedhettem volna :)

    Furcsa volt, hogy nincs alaplap, amire építkezni lehet. De ÚRISTEN ez így milyen jó, milyen részletes, és milyen "káosz" (jó értelemben) az alap így elemekből megépítve. Itt egy kis növény, ott egy kis szikla.

    Az épület alapterülete alapvetően nem nagy, szerintem az átlag moduláris épületekhez képest kisebb is, de a beltér pont így tökéletes, nem túlzsúfolt, de rendesen be is van rendezve.

    Figurák közül egyedül a kovácsig jutottam eddig, talán 1-2 plusz figura elfért volna a készletben itt is, mint a 3in1 kastély esetében.

    A fal textúrája is teljesen jól meg van oldva, a sarkokon a "kilógó" tile elemek tök jól visszaadják a tégla/szikla fal mintázatot.

    Egyelőre nem repetitív egyáltalán, talán a tető majd nem lesz ennyire változatos, de előre sajnálom, hogy egyszer vége lesz :)

    A régi árát biztosan megérte (pláne, hogy a VIP Ulysses-szel és a tavaszi vidámparkos készlettel együtt érkezett, amelyeknek menni kellett, így ez kb 17ezer Ft-ba jött ki :))


Új hozzászólás Aktív témák