Új hozzászólás Aktív témák

  • Djuree

    félisten

    na kész nagyjából a tie interceptor is.
    pilótafülke üveg még hiányzik, sajnos közben kiderítettem hogy a 10 legritkább lego alkatrész között van, mert csak ebben az egy készletben fordul elő. 30k-ért megy bricklinken, ebayen is. más színűt találtam, áttetsző sötétkék lesz, füstszínű helyett és nem lesz festve ahogy az eredeti, de lehet megcsinálom a matricázását, megszerkesztem gépen és kinyomtatom ragasztós papírra. :)
    írtam a legónak nem-e tudnak nekem szerezni, hát ők sem tudtak, bricklinket ajánlották. a durva hogy még telón is hívtak angol számról de nem vettem fel. :D
    meg a fülke hátulja sem volt sötétszürke színben sehol, feketét vettem helyette, jó ez így is.
    plusz vannak rajta kis kék 5cm hosszú "rudak", azok sem voltak sehol eladók, vettem sima kék legó rudat, ami van a készletbe 20cm-es, eggyel több darabot mint amennyi kell és abból levágtam 4x5cm-es darabot, fel sem tűnik. :K

    maga a modell qrva nagy, nem is gondoltam képekből, de tetszik. viszont azt nem értem mi a lőcsért vannak benne kék elemek. nem lett volna sokkal szebb fekete-szürke elemekből? a filmben sem kék volt tudtommal...majd egyszer lehet lecserélem a kékeket szürkére.

    egyenlőre asszem leállok, sok pénz elment az utóbbi 3 készletre. jó lenne majd az ucs csillagromboló is, meg sok más is. addig legalább kitalálom mi legyen a kövi készlet. :)

    [ Szerkesztve ]

    LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Új hozzászólás Aktív témák