Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz HUN_Sector #61556 üzenetére

    A delfines példával anno már sejtettem, hogy ez így működik a hasonló boltoknál. Régebbi, pl. Looney Toons figurák is jellemzően abban a pár boltban vannak ahol bontottat is árulnak keresettség szerint súlyozott árral. Én ezekről a helyekről így nem mertem egyenként rendelni.
    Mondjuk a 6 űrhajós tényleg eléggé borítja a képet, gondolom a legkeresettebb az lesz.

    Eddig nem is voltam minifig rajongó, 3-4 érdekesebbet a gyerkőc kitapogatott mindig, de most a 24-es sorozat elég jó lett, kari előtt pedig egy Muppets 6-ossal tört meg a jég. Most én is azt nézem hol lehetne nagyobb szériát beszerezni.

    Egy-két német boltot találtam ahol vagy mailboxde-s szállítással vagy direkt magyar 9-10 EUR szállítással (így még nem próbáltam őket, mailboxde-n keresztül már volt amelyiktől rendeltem) van 36-os cucc 110-115 EUR között.

    Ill. az új, máris készlethiányos cuccok miatt néztem át a német felhozatalt. Többnyire vannak még (és kicsit olcsóbban is) szettek, ill. előrendelési akció is van. Bár az árak ahogy néztem kúsznak fel, de 18-19 ill. 35 EUR SC-k, 45 EUR körüli Creator házak vannak.

    A Nissan Skyline már ott is elfogyott, Tie Bomber még van de amennyire látom itthon az is fogyóban. Madárház nem is volt a S@H-on kívül. Érdekes start januárra.

Új hozzászólás Aktív témák