Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz sb #64585 üzenetére

    Értem én hogy nagy a szórás, a kérdésem az hogy mi lenne az az objektív kritérium amivel ezen változtatni lehet? Elemszám nem, hiszen lehet kevés elemből is zseniálisat építeni, sokból is lehet átlagosat. Bármi ami eszembe jut az teljesen szubjektív, ergo pont ez a szavazás az ami a szűrő szerepét tölti be, lehet menni véleményt nyilvánítani :)

    Átnéztem az egészet, ebből a sorozatból nagyon kevés építmény fog meg. A modularok tökéletesen hidegen hagynak, a huszonhatodik középkor és vár-variáció is, ebből látszik is hogy a részletesebb építmények nagyja ki is esett. A helikopter ötletnek jó de inkább Ideas-ra menne hogy átgyúrják valami szebbre-jobbra, a minigolf ha jól emlékszem pont onnan jött, nem hiszem hogy a csocsó után bevállalná bárki :D Ez a ház tetszik, de csak azért mert valami szokatlan forma.

    Sajnálom hogy a Technic építők nem ugrottak neki a témának, lehet hogy kevés volt a Technic elem, de a sokatt szidott Ideas után itt lenne a lehetőség hogy mozgósítsák azokat a bizonyos tömegeket.

    A templomépítőket se látom egyébként, mindenki sírt hogy Ideas-ra nem mehet, itt egy értékelhetőt találtam, kíváncsi leszek hogy teljesít.

    Az látszik hogy ez az első tanuló kör, gyanítom hogy sok rutinos építőnek idegen a Studio, pláne hogy instrukciót is kell gyártani. A következő körre szerintem érdekesebb dolgokat kapunk, itt meg kiélheti magát a modular és vár fan club :D

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák