Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Throme #64928 üzenetére

    Tényleg nem értem szerinted miért van bármi köze a Technic és az Icons Defendernek egymáshoz. Semmit se emeltek ki sehonnan, volt egy modern Technic Defender 3 éve, ez meg most az elődje Icons kiadásban. Volt egy új Porsche 911 Technic-ben, aztán lett egy klasszik Creator Expertben, meg Speed Championsben közben még nem tudom mennyi. Ezek a témák egymástól tök függetlenül futnak, nem úgy megy hogy ha valami befutott Technicben akkor utána rápróbálunk egy másik témában is. Vannak licensz-szerződések amiket a cég nem akar csak 1-1 együttműködésre elhasználni.

    Lehet összehasonlítgatni a darabszámot meg az árat, csak szerintem nem érdemes. Ha hasonlítani akarod akkor nézd meg a tavaly kiadott Icons / Creator Expert kocsik árát és darabszámát, ahhoz lehet viszonyítani, szerintem nem kiugró.

    Hogy ettől függetlenül érdemes-e 100e Ft-ot kiadni egy statikus LEGO autó szoborért, az egy teljesen más kérdéskör, ezt mindenki maga kell hogy mérlegelje. Csak ne csináljunk úgy mintha a LEGO drágulna egyedül a világon, 3 éve vehettél egy autót 10 millióért, most ugyanaz a kategória 15 millió legalább. Ez megy épp a világban, és mivel a LEGO nem létszükséglet, valóban nem kötelező megvenni.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák