Új hozzászólás Aktív témák

  • HUN_Sector

    senior tag

    Elővettem egy marék, 4-5 éve tartogatott figurát. Külön kiemelnél a simpsons 2. sorozat, 2018-as hegyi city bűnözők és a 2020-as légi rendőrség készletek figuráit. Az összes light blue rendőrnek eltört az alkarja. A hegyi bűnözős készletből a szívecskés gatyás fószernek kettényíltak az alkarjai és kettérepedt - mocskosul - a torzója. Összenyomva nyoma sincs, elengedve meg egy 0,8-1,0 mm-es cikkcakkos repedés. A körmöm befért oda. Ami természetesen egyedi elem, cserélni sem tudom. Homernak elrepedt az alkarja. Amit tudtam, hasonló színből javítottam. Illetve sárga karos figurákon is láttam kezdődő repedésnyomot - haloványan de ott volt már - azokat még tudtam cserélni elfekvő karokkal.
    Már 5 évet nem húz ki egy lego figura. Transzparens műanyag dobozban volt a szobában, közvetlen napfény nem érte, csak az általános szűrt világosság. 3-4 figura volt játszott, a töröttből egy sem.
    A fiam az egyik figurával 2-3 alkalommal játszott, az egy superman volt. Na neki elkezdett kopni a szemöldöke, pedig szépen játszik a legoival, nem barmolja szét őket.
    Ez nevetséges...

    Tudom, mindig ezen dühöngök, de egy prémium terméknél ez katasztrófa. Mint amikor az iphone qi töltő 4 hónap után úgy gondolta, neki elég volt ennyi a működésből.
    Ráadásul a leginkább menthetetlen figura igen masszív áron fut.

    A mostani lego készletmennyiségem kifut, aztán én ezzel tényleg végeztem. Ami bontatlan, azt három éves ciklusban kipörgetem, ennél többet nem bír. Aztán még aggódhatok, hogy a kiállított darabokon lesz e valami sérülés.
    Ha a 6034-emen is lesz, eret vágok

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák