Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Tyler Durden #69596 üzenetére

    Szerintem ez mindenkinél eljön ahol "tele a padlás". Ha nem jön ki sok készlet akkor is, egyszerűen sok lesz a jóból, mégiscsak "ugyanaz": készlet, építés. Téma is hasonló lehet, ha mégsem akkor azért lehet N+1. a sorban. Törvényszerű, hogy ne ugyanazt a hatást érje el egy sokadik doboz. Erre pedig szerintem csak rátesz a rengeteg készlet ami már a bőség zavarát okozza, kevésbé érzi úgy az ember, hogy lecsúszik valami egyediről mert annyi van.
    Talán jobb is így, a gyógyulás útját járni. :)

    GWP: Én már korábban is írtam, hogy racionális gondolkodás mellett nekem nehezen megy át ez a ritka(szélsőértékben nincs?)=drága logika. Minden további érték/érdem nélkül. Persze itt is értem, hogy önmagában is működik, hiszen ha ritka és kereslet van rá akkor drága lehet bármi. De ha nincs önálló értéke, ne adj isten a ritkasága is csak azért vonz mindenkit mert ritka, amúgy nem venné... akkor körbeértünk.
    Egy mr gold azért van annyira egyedi amihez valahogy nekem nem ér fel egy tök normál kockákból összerakott valami. Bár 1-2 ritka/egyedi elemre figyelni szoktak, hogy kerüljön be, így elemekből nem reprodukálható, de azért adja magát, hogy ha 99.9%-ban kommersz cuccból van akkor mégis mi az egyedi? A doboz és ahogy összerakták a kockákat? :)
    Innen nézve szvsz nem egy erős befektetés csak erre építeni ami bármikor "5Ft-ból" reprodukálható.

Új hozzászólás Aktív témák