Új hozzászólás Aktív témák

  • Llew

    senior tag

    válasz Crus #72901 üzenetére

    De itt nem egy nagy elképzelés volt, hanem sima figura keresés. Az is készen, nem úgy hogy milyen elemekből lehetne jó, nem általános vikingeket összerakni. Azt értettem volna. Vagy, hogy mocolásnál valamit hogyan lehet megoldani.
    Tippet meg így is adtam.
    Na mindegy, másként látjuk.

    #72903 apholyon
    BL helyett ott a Brickowl. Hasonló. Üzletekkel meg egész figurákkal is.

    #72904 Mozaart
    "Miert nincs olyan funkcio hogy van egy figura keszito felulete ahol vannak standard variaciok pl Forestmenre vagy egy Castle vagy Pirates vagy Viking vagy Indiánra."
    A build a minfig az ilyen volt, csak korlátozott elemkészlettel. Most pont nem elérhető, helyette van sokkal több figura alkatrész a PAB-on.

    A PAB-ra a javítás mindeképpen ráférne. Viszont amit én nem értek, hogy a mindeféle oldalak miért nem a LEGO mint gyártó jelöléseit kódjait használják?
    Én oldal designban a bricksettet szeretem, de az sem túl jól kereshető. A BL-nek a felülete sem az igazi meg a másféle kódok miatt is nehéz sokszor összevetni.
    Újabban a rebrickablere kezdek rászokni, mert az jól szinkronban van a PAB-bal az elemkódok alapján és hozzá vannak társítva a többi oldal jelölései is linkekel.
    Mondjuk a PAB-bal még így is manuálisan kell összenézni, pl most a PAB-on kép nélküli elemeket, de ha az ember ráérez már gyorsabban megy.

    #72910 Djuree
    De mit várnának a LEGO-tól? Nekik olyan nagy érdekükben nincs fejleszteni. Adatbázisnak, információ gyűjtő oldalnak jó, de szerintem annak egyszer vége lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

Új hozzászólás Aktív témák