Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz sb #75346 üzenetére

    McLaren-nél többrétű a probléma. Kitalálja valaki a LEGO-nál hogy kéne csinálni egy x darabos F1 Technic szettet, legyen licenszelt. Mikor adjuk ki? Március, mert nekünk így illeszkedik az ütemtervbe. Lehet tavalyi? Á, nem menő, legyen idei! Itt nem szólal fel senki hozzáértő (mert nincs benne a folyamatban), hogy ez így nem lesz jó, akkor még nincs kész a kocsi, a festés, stb.

    Innen vert helyzetből indul az egész, és már nem lehet nyerni. Márciusi megjelenéshez le kell zárni y hónappal előtte a fejlesztést, megy gyártásba, akkor még a McLaren-nél se tudják hogy milyen festés és szponzorok lesznek az autón. A technológiát valószínűleg sejtik, de megkockáztatják-e hogy megmutatják a LEGO-nak hogy a konkurenciához képest milyen felfüggesztésben gondolkoznak? Kizártnak tartom.

    Mivel tud főzni az egyszeri Technic designer? Adott a sablon 2021-ben bemutatott demo autó amivel a 2022-es változtatásokat szemléltették, erre rászórják a 2021-es festést, és jóvanazúgy. Technika pont annyi megy bele ami kötelező. Új gumi méret, esetleg slick? Nem éri meg, nem fér bele a büdzsébe, nem használná ki elég szett. Gyanítom hogy a kezükben a statisztika, így is pont elegen meg fogják venni, felesleges pénzt költeni arra hogy jobb legyen.

    Érdekes mellékszál, összehasonlítva a CaDA F1 autóval - ott bezzeg van slick, külön méret elöl-hátul, még nyomtatva is van. Nekik tényleg megéri? Nem hiszem, de kihasználják egy adott célcsoport csalódottságát, hogy kiszolgálják a rétegigényeket.

    PU kérdés - továbbra sem tudok semmi hivatalosat, az alkatrészellátottság mindig is rapszodikus volt, év közepére lesz érdekes látni hogy visszajönnek-e a most elérhetetlen dolgok, illetve hogy mennyi és milyen Control+ szettet kapunk idén.

    [ Szerkesztve ]

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák