Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    válasz Djuree #76179 üzenetére

    Igazatok van, és ha olvastátok amit írtam nem jelentettem ki teljes határozottsággal hogy jobb lenne vagy többet adna mint az oroszlánlovagos vár, úgy hogy nincs is tapasztalatom mert azt nem építettem meg. Valóban van különbség, ezen azért tényleg érződik és látszódik, hogy akár az 1 darabos szett akár ez tulajdon képpen játékra gyerekeknek termett, míg a másik inkább felnőtteknek szóló nosztalgiára építkező kiállítási darab ami jó lehet a gyerekeknek is.
    Tekintsünk is el az összehasonlítástól és attól függetlenül is azt mondom, hogy sok minden benne van amit az emberek a legoban szeretnek.
    Akinek problémája van a fél épületekkel az összecsukott állapotában kap egy komplett minden oldaláról kidolgozott de még mindig elég tágas terekkel rendelkező várat amivel lehet játszani.
    Aki nem szereti a komplett épületeket az 3 fajta módon kinyitva megkapja a dioráma szerű felépítést, ami még tágasabb tereket még jobban benépesíthatő udvarokat és persze félbevágott épületet kínál.
    Persze nem jöhet be mindenkinek a dolog és nem is akarom ráerőltetni senkire én csak azt mondtam, hogy szerintem akinek gyerkőce van, vagy ha nekem ilyen szettem lett volna gyerek korombam az nem fog csalódni benne.
    Persze hogy érződik benne a 3in1 vonal hiszen ez ugyan az csak 5db összeépítve, viszont én itt nem a kiállíthatóságáról zengtem ódákat hanem a funkcionalitásairól, játszhatóságáról, arról hogy egy családnak mekkora élmény apának a fiával vagy a családnak a gyerkőcökkel ezt megépíteni, utána visszamenni kicsit gyerekbe és eljátszani a gyerekkel, kicsit felhagyni a komolysággal és azt tenni amire ez a készlet pont való, játszani vele.

Új hozzászólás Aktív témák