Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Segal #76521 üzenetére

    Én alapvetően nem Zolit védem, nekem a totális általánosításokkal van bajom. Ha te láttál olyan youtubert aki az ingyen cuccra hajt és ezért mindent csodaszépnek állít be, attól még nem biztos hogy mindenki 100% így működik.

    Igen, vannak minden műfajban olyanok (3d nyomtatás, LEGO, telefon, bármi) akiket elvarázsol hogy kaptak valamit "ingyen" az nagy gyártótól, akár megjelenés előtt, és nem mernek csak szépet és jót mondani a termékről. Mindenki ilyen? Nem. Érdemes általánosítani? Nem.

    Az hogy jót vagy rosszat mondasz bármilyen szettről teljesen relatív. Nekem több olyan videóm is van ahol mind a 2 tábortól kapom a kritikát, ugyanarra a tartalomra - van aki szerint túl szépeket mondok, van aki szerint meg túl sok negatívat. Nem lehet olyan tartalmat előállítani ami mindenkinek tetszik, de nem is ez vele a cél.

    #76522HellGreg - nem ismertem a srácot, de szerintem nem a LEGO-tól jönnek azok a szettek, megveszi magának. Egyébként a dolog úgy működik hogy először jön a tartalomgyártás saját forrásból, aztán ha fel tudsz már mutatni pár év működést, egy stabil követőtábort és érdekes tartalmat, akkor lehet jelentkezni.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák