Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz kbalage2 #76516 üzenetére

    Kinek nem inge...

    Egyébként ha feljön valakitől egy negatív észrevétel egy készlet kapcsán, 100-ból 100x a usert hozod ki hibásnak és véletlenül se a Lego tehet semmiről. Nekem ennyi bőven elég ahhoz, hogy a Lego nagykövetek videóit mindig egészséges fenntartásokkal kezeljem, pont, mint az M1-et. Ki ezt promotálja, ki meg amazt...
    Ettől még lehet a videó minősége és belbecse kiváló, de a teljes igazság hiánya a tárgyalt YT-ernél néha zavaró. (Nálad nem tudom, nem vagyok Technic fanatic, csak ritkán csábulok el.)

    Mindenhol így működik a világ. Ahol egy céget őszinte negatív kritikák érik - egy teszter által -, az a teszter nem sokáig fogja a támogatásukat élvezni. Ez persze valahol érthető. Ki pártolna olyasvalakit, aki arról is beszél, hogy mi a rossz termékem kapcsán, amikor találok bőven olyanokat, akik elinfluenszerkednek hurrápozitívan mosolyogva.

    De az a gond, hogy ez a mentalitás soha nem vitte még előbbre az emberiséget, se az adott terméket. Ha nem beszélünk a problémákról, hanem az azt közlőket elnémítjuk, kizárjuk, akkor nincs fejlődés, csak a legjobb esetben egy helyben toporgás, rosszabb esetben pedig visszafejlődés.

    Sajnos reggelig tudnék én is mesélni arról, hogy az elmúlt cirka 30 évben hány témában, hány helyről tapasztaltam/tunk "finom erőszakot", legyen az szolgáltatás, termék, gaming, IT téma, stb.

    Teljesen megértem, hogy neked is kötelességed és kvázi dolgod kiállni a Lego mellett.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák