Új hozzászólás Aktív témák

  • Djuree

    félisten

    na kipróbáltam a fehérítési eljárást. [link] vettem hyperol tablettát (hidrogén-peroxidot nem tudtam kapni), ebből van a hidrogén-peroxid csak gyengébb lesz, a cikkben 30%-os töménységűt ír, én 20 tablettát oldottam fel de ez is csak pár % töménységű lett így. mondom próba cseresznye 500ft. vanish oxi volt itthon, meg víz is. :D sajna nap nem sütött így kitettem az erkélyre nappal meg kint volt este is...szart se ért. mondom maradjon még kint elfér, baja táncsak nem lesz. mondjuk csak 1 kis alkatrész volt teszt jelleggel. kisütött a nap és sütött egész nap, és láss csodát kifehéredett. :C nem tudom a nap hatott-e rá vagy a plusz egy nap kint hagyási idő, de jó lett. gondolom erősebb oldattal nem kell ennyi idő, meg ha erősen és melegen süt a nap. nyáron majd több alkatrésszel is kipróbálom. mostmár nem gond ha sárgult valami, legalább lehet alkudni. :))
    befőttes üvegben volt kint amin tető meg cimke is volt, így gondolom az uv sugárzás nem érte annyira, egy fémtálca lenne az igazi, majd szerzek nyárra...
    kémiából épp hogy csak kettes voltam, féltem nehogy vmi mérget csináljak mert elvileg nem szabad be se lélegezni, inkább az erkélyen kotyvasztottam. :))

    [ Szerkesztve ]

    LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Új hozzászólás Aktív témák